DANS- EN PRODUCTIEGROEPEN

Dansstudio Dentro heeft vaste dansgroepen en er worden regelmatig demonstratie- en projectgroepen samengesteld. De groepen verzorgen optredens en voorstellingen op alle mogelijke binnen- en buitenlocaties en in theaters.

 

Dansgroep Dentro & Fuera

Dentro & Fuera is een groep dansers die, door middel van een intensieve samenwerking met choreografe Monique Penders, dansstukken creëert. Dentro & Fuera is opgericht in 1991 en heeft al veel voorstellingen en dansprojecten gedaan op onder andere amateurdansfestivals, evenementen, open podia en theaters in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Leeuwarden.

 

De dansers krijgen de ruimte een eigen bewegingstaal te ontwikkelen en deze verder uit te diepen. Vaak wordt er gewerkt vanuit improvisatie. De dansstukken worden gecreëerd door Monique Penders en de dansers zelf. Gevoelens en emoties, ervaringen en verhalen dienen allemaal als inspiratiebron voor de bewegingen. Er wordt een groot beroep gedaan op de creativiteit en op het inzicht van de dansers. In de dansstukken wordt vaak gebruik gemaakt van objecten, liedteksten en live muziek.

 

Gevorderde leerlingen kunnen op uitnodiging terecht komen bij deze dansgroep.

 

 

 

Demonstratie- en projectgroepen

Naast de vaste dansgroepen worden er ook regelmatig groepen samengesteld voor speciale gelegenheden. Dit kan zijn een wedstrijd, een optreden, een voorstelling, etc. Deze groepen hebben een tijdelijk karakter. Ze worden samengesteld voor een bepaalde gelegenheid. Voorafgaand aan het optreden komt de groep meerdere keren bij elkaar om te repeteren. Het komt wel eens voor dat een groep gevraagd wordt het stuk nog een keer uit te voeren.

 

Gevorderde leerlingen kunnen op uitnodiging terecht komen bij een demonstratie- of projectgroep.

 

 

Boeken van een groep

Opent u een nieuwe zaak? Bent u op zoek naar een dansperformance op uw feest of evenement?

Boek dan een van onze dansgroepen, demonstratie- of productiegroepen. Schroom niet om te bellen met 06 12 968 032 of te mailen naar info@dansstudiodentro.nl om te kijken wat de mogelijkheden zijn!