HOME


Dansstudio Dentro in Alkmaar is sinds 2003 een dansschool voor kinderen, jongeren en volwassenen met een passie voor dans.

 

Bij ons ben je welkom voor

 

Klassiek ballet (vanaf 3 jaar) – Spitzen – Ballet For Boys
Modern – Modern-Jazz – Jazz – Tap

Hiphop (vanaf 3 jaar) – Hiphop 24+
Breakdance – Streetdance

Musical (vanaf 6 jaar) – Zang

 

ALTIJD EERST EEN GRATIS PROEFLES

 

Na ruim 35 jaar ervaring als dans- en balletdocent biedt Monique Penders, in haar eigen dansschool, een volwaardig lesprogramma aan met een grote diversiteit aan lessen en professionele en gediplomeerde docenten.

 

De lessen waarvoor je bij Dentro terecht kunt zijn Klassiek ballet, Spitzen, Jazz, Modern, Hiphop, Hiphop 24+, Breakdance, Streetdance, Tap, Musicalzang en dans, Spel en Zang.

 

Dansstudio Dentro beschikt over twee dansstudio’s met zwevende dansvloeren (voorkomt blessures!!) en spiegelwanden, een zangstudio, twee ruime kleedkamers en een gezellige keuken met magnetron!
Leerlingen die meer dan drie lessen per week doen krijgen een kluisje voor alle dansspullen.

 

Door de prettige ligging, direct naast het centrum van de stad, en de ruimte die Overstad biedt, is onze locatie zeer goed te bereiken. Zo is er een overdekte parkeerplaats (gratis) met ruime parkeermogelijkheden en een overdekte fietsenstalling. Vanaf het NS Centraal Station is het 10 minuten lopen naar de dansschool en ook de bushalte is op loopafstand.

IMPRESSIE
IMPRESSIE

 
 

_____________________________________________________________________

 
 

volg-ons