KINDERFEESTJES

My Dentro Party

Welkom bij de Party’s van Dansstudio Dentro! Hier kun je het perfecte kinderfeestje samenstellen! Dansen, zingen, spellessen, theater, muziek, er is van alles mogelijk. Na het kiezen van de leukste Party Style zoek je een Party Theme uit. Doop de mix in een leuke Party Flavour en klaar is Kees! Zo creëer jij jouw eigen feestje!

 

Een Dentro Party duurt ongeveer 2,5 uur. De kinderen worden welkom geheten bij Dansstudio Dentro en krijgen een korte rondleiding. Daarna krijgen ze allemaal een glas limonade, er wordt gezongen en de jarige mag een cadeautje uitzoeken. Dan gaat de echte Party beginnen! Tussendoor genieten we van een traktatie naar keuze (!) en limonade of cocktails!

 

Shake It

Je kunt ook kiezen voor een Dentro Cocktail Party. Shake twee Party Styles door elkaar en krijg een unieke en onvergetelijke Party! Omdat de feestjes opgedeeld zijn in twee losse uren, met een pauze ertussen, is het mogelijk de Party Styles en Party Themes te Shaken. Hieronder twee voorbeelden.

 

Eerste uur Eerste uur
Party Style: Dansen Party Style: Zingen
Party Theme: Hiphop Party Theme: Musical
Party Flavour: Pink Party Flavour: Blue
Tweede uur Tweede uur
Party Style: Dansen Party Style: Spel
Party Theme: Videoclip Party Theme: x
Party Flavour: Pink Party Flavour: Blue

 

Alles mag en kan op jouw feestje!

 

Facts

Duur: ± 2,5 uur

Kosten: € 16 per kind*

Groepsgrootte: minimaal 8 kinderen

* Bij het Party Theme ‘Videoclip’ wordt er een opname van de videoclip gemaakt!
De opname wordt dan uiterlijk een week na het feestje nageleverd op DVD, als mooie herinnering aan de dag. Per DVD komt er € 10,00 bovenop het totaal bedrag.

 

Dus:
•Kies één of twee Party Styles

•Kies één of twee Party Themes

•Bepaal welke Party Flavour je aan je feestje wilt geven

•Stuur een mail met de keuzes, het aantal kinderen en voorkeur voor datum en tijd naar info@dansstudiodentro.nl
 

Party Style

Dit zijn de hoofdactiviteiten waaruit je kan kiezen. Er zijn, binnen deze activiteiten, nog verschillende vormen te kiezen. Deze vormen zijn aangegeven bij de Party Themes.

 

Party Theme

Dit zijn de verschillende vormen van een Style, waaruit je kan kiezen. Je kiest bijvoorbeeld uit de Party Style Dansen, Hiphop als Party Theme.

 

Party Flavour

Dan kun je ook nog eens kiezen in wat voor een stijl je het feestje wil hebben. Als je bijvoorbeeld kiest voor Pink, wordt je hele feestje gedoopt in een roze gloed. Denk dan aan roze slingers, bloemen, bordjes en bekertjes, enzovoort.

 

De allerleukste kinderfeestjes vier je bij Dentro!