MEMBER

Dansstudio Dentro is, zoals velen van jullie weten, één van de fijnste plekken in Alkmaar. Een dansschool met een goed en sterk docententeam, leuke en talentvolle leerlingen en een bijzonder fijne en open sfeer.

 

Dentro zorgt ieder seizoen weer voor nieuwe uitdagingen voor haar leerlingen, zoals samenwerken met professionele dansers, workshops, activiteiten, optredens en voorstellingen waar ook hun publiek van kan genieten. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen alle ruimte hebben om zichzelf te kunnen ontwikkelen en wij geven daarvoor graag ook alle mogelijkheden.

 

Voor onze leerlingen en voor alle familieleden, vrienden en (nog) onbekenden hebben wij het volgende in het leven geroepen:

 
 

HET DENTRO MEMBERSHIP

 
 

Voor € 20,- per jaar (!) steun je alle extra activiteiten die Dentro aanbiedt. Hierdoor kunnen wij het beste uit onszelf halen én uit onze leerlingen!

 

Onze Members worden op handen gedragen. Als Member heb je een streepje voor op de rest. Wij willen graag iets terug doen voor alle Members die onze projecten steunen en hebben daarom een extraatje voor deze helden.

 

Wat ontvang je in ruil voor je steun?
* We houden je niet alleen op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en activiteiten,
er is meer…..
* Je mag 2x per jaar één van onze voorstellingen GRATIS komen bekijken!!
+ je naam wordt vereeuwigd op de Member Wall in Dentro! Een speciaal bord waarop alle namen van onze Members geschreven staan.

 
 

IK STEUN DENTRO VOOR SLECHTS € 20,- PER JAAR

 

Hoe word ik Member?
Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen met naam en adres naar info@dansstudiodentro.nl.