Dansstudio Dentro
Van beginner tot gevorderd

Dansstudio Dentro is sinds 2003 een dansschool voor iedereen uit Alkmaar en omgeving. Kinderen, jongeren en volwassenen met een passie voor dans en theater zijn van harte welkom.

Dansstudio Dentro’s deuren staan open voor iedereen die op de één of andere manier iets heeft met dans. Voor mensen die dansplezier willen beleven, maar ook voor dansers met vergaande ambities.

Na ruim 35 jaar ervaring als dans- en balletdocent biedt Monique Penders, in haar eigen dansschool, een volwaardig lesprogramma aan met…
Lees meer
Check ons rooster

Monique Penders
Kwaliteit, passie en een goede sfeer

In 1986 studeerde Monique af als 1e graads dansdocent aan de Scapino Dansacademie, Hogeschool der Kunsten te Amsterdam. De liefde voor dans zat er bij Monique al vroeg in. Als klein meisje kwam ze al vaak in de dansschool van haar tante. Met een enorme ervaring op zak, richtte Monique in 2003 de dansschool Dansstudio Dentro op zoals we die nu kennen, waar ze met veel toewijding een geweldig docententeam heeft samengesteld. Haar leerlingen ziet ze regelmatig hun passie voortzetten op theater- en dansopleidingen waarna ze veelal belanden in het vak, zoals haar eigen zoon Tommie Christiaan.
Lees meer

hoeraMy Dentro PartyCreëer zelf de
tofste partyKinderfeestjes

De baas zijn over je eigen feestje? Natuurlijk! Jij weet als de beste wat jij en je vrienden cool vinden. Bij My Dentro Party stel je daarom helemaal zélf je feestje samen! Kies jij voor hiphop en een vette videoclip, of toch liever voor musical en tapdance? Jouw verjaardag, jouw feestje.

Een My Dentro Party duurt ongeveer twee en een half uur en wordt helemaal samengesteld door de Jarige Job. De jarige kiest zelf de traktatie, de kleur van de slingers en natuurlijk de workshops. Onze enthousiaste docenten maken van elk feestje een belevenis, en zorgen ervoor dat de jarige en zijn vrienden altijd blij naar huis gaan.
Lees meer

There’s no party like My Dentro Party!.#FEESTMUTS

STUDIOVERHUURSTUDIO & THEATER

Dansstudio Dentro is een gezellige dansschool met een fijne sfeer en prettige ruimtes. Ze beschikt over twee studio’s, een grote kleedkamer, een keuken en een zitgedeelte. Door de prettige ligging, direct naast het centrum van de stad, is onze locatie…

 Lees meer

KOSTUUMVERHUURMEER DAN 5000 KOSTUUMS

Wij beschikken over een grote collectie kostuums voor jong en oud. Dansstudio Dentro heeft jaarlijks veel voorstellingen, waarvoor regelmatig nieuwe kostuums worden ontworpen en gemaakt. Zodoende hebben wij in de loop der tijd een grote collectie opgebouwd die wij te huur aanbieden.

 Lees meer

We should consider every day lost on which we have not danced at least onceFriedrich Nietzsche

DO YOU LIKE US? SHARE IT!