WE HAVE GOOD NEWS

We dance for laughter
We dance for tears
We dance for madness
We dance for fears
We dance for hopes
We dance for screams
We are de dancers
We create the dreamsALBERT EINSTEIN

TERUGBLIK VAN HET AFGELOPEN SEIZOEN!

Afgelopen seizoen zat weer vol met veel vette optredens op soms spectaculaire locaties, knallende lessen en enthousiaste leerlingen! Wij zijn ontzettend blij en trots op Dansstudio Dentro en wij zijn iedereen die wekelijks/dagelijks op visite komt bij ons meer dan dankbaar! We hebben heel veel zin in komend seizoen!

Voor iedereen die Dansstudio Dentro nog niet kent; check de overheerlijke sfeerimpressie hierboven.

Why be moody when you can shake your booty

VANDAAG IS EEN GOED BEGIN
voor iets nieuws!

Met meer dan 10 verschillende stijlen en 42 lessen op het rooster, wordt het tijd om iets nieuws te proberen!

Lees meer over onze lessen

MERCHANDISE
Get the look!

Hoodies, sweatpants, shirt, shorts, sweater, bags & more! Er is altijd wel een reden om iemand óf jezelf te trakteren op toffe Dentro Wear! Kom voor de hele collectie een kijkje nemen in de dansschool, dan kun je meteen passen. #jointheclub

WIJ ZIJN AMBASSADEUR
van DANS Magazine

Dat betekent flinke korting voor onze leerlingen! Als ambassadeur van hét dansmagazine van Nederland mogen wij al onze leerlingen een kortingscode geven op een abonnement op DANS Magazine. Een jaarabonnement kost dan geen €34,95, maar slechts €15,-! #eenmustreadvoordansers

Neem contact met ons op voor meer info.

NIEUW JAAR
nieuwe kansen!

Laten we de sterren van de hemel dansen! 

We hopen dat jullie allemaal een waanzinnig, creatief, energiek, gezond, geweldig, sparkelend en bijzonder nieuw jaar tegemoet gaan. Én we hopen dat we ook dit jaar daar weer onderdeel van uit mogen maken en je kunnen laten groeien, zweten en inspireren!

Liefs van ons!

ALLE LESSEN
op één dag!

ZONDAG 10 FEBRUARI, 2019

Op zondag 10 februari kun je een kijkje komen nemen in onze supergezellige dansschool. De hele dag worden er lessen gegeven in alle stijlen die wij aanbieden. Iedereen is vrij om de lessen binnen te lopen, om te kijken, en natuurlijk om eraan deel te nemen. Onze docenten staan klaar om je mee te nemen in hun lessen en om vragen te beantwoorden. Wij zetten de koffie, thee, sapjes en hapjes klaar, en ontmoeten je graag tijdens de Open Dag.

Bekijk het rooster

DE ALLERLEUKSTE
week van het jaar!

MAANDAG 18 T/M VRIJDAG 22 FEBRUARI, 2019

In de voorjaarsvakantie organiseren wij traditiegetrouw de allerleukste week van heel het jaar; de Theaterweek! Elk jaar staat de week in het teken van een nieuw onderwerp en dit jaar is dat ‘Hoe overleef ik de verhuizing?!’.

Kids tussen de 8 en 13 jaar zijn hele dagen (van 10.00 – 17.00 uur) volop bezig met theater, acteren, dansen en zingen. Maar ook met decor maken, programmaboekjes ontwerpen, want tijdens deze week wordt er toegewerkt naar een echte voorstelling op vrijdagavond!

Heb jij thuis een theaterliefhebber zitten, of bén jij er eentje?! Meld je dan nu snel aan, want vol = helaas vol…

Meld je aan

AGENDA

MAANDAG 7 JANUARI, 2019

Zwaai de kerstkilo’s maar uit, want we gaan weer dansen! #newbeginning

ZONDAG 10 FEBRUARI, 2019

OPEN DAG! Vandaag is iedereen van harte welkom om alle lessen eens te komen bekijken op één dag! En natuurlijk mag je ook meedoen en alles uitproberen. Tot dan!

MAANDAG 18 T/M VRIJDAG 22 FEBRUARI, 2019

Voorjaarsvakantie. Er zijn deze week geen lessen, maar wel de superleuke Theaterweek ‘Hoe overleef ik de verhuizing?!’ Een week vol theater, acteren, zingen en dansen voor kinderen van 8 tot 13 jaar.

ZATERDAG 16 EN ZONDAG 17 MAART, 2019

De eerste Spelklasgroep presenteert The Lion King! Een geweldig spektakel gebaseerd op het verhaal over de kleine Simba die opgroeit in de savanne. KOMT DAT ZIEN! #ditmagjenietmissen

ZATERDAG 30 EN ZONDAG 31 MAART, 2019

Dit keer is het de beurt aan de tweede Spelklasgroep om The Lion King ten tonele te brengen. Heb je het de eerste keer gemist? Dat is niet slim… Gelukkig heb je nog een laatste kans! Of kom gewoon voor een tweede keer kijken! #absolutemustsee

VAKANTIES

Herfstvakantie, 22 t/m 28 oktober 2018
Kerstvakantie, 24 december 2017 t/m 6 januari 2019
Voorjaarsvakantie, 18 t/m 24 februari 2019
Goede Vrijdag, 19 april 2019
Pasen, 21 en 22 april 2019
Meivakantie, 27 april t/m 5 mei 2019
Hemelvaart, 30 mei 2019
Pinksteren, 9 en 10 juni 2019
Zomervakantie, 15 juli t/m 25 augustus 2019

We should consider every day lost on which we have not danced at least onceFriedrich Nietzsche

DO YOU LIKE US? SHARE IT!