WE HAVE GOOD NEWS

We dance for laughter
We dance for tears
We dance for madness
We dance for fears
We dance for hopes
We dance for screams
We are de dancers
We create the dreamsALBERT EINSTEIN

Wij wensen de hele cast van “On Your Feet”
heel veel TOI TOI TOI!

En in het speciaal natuurlijk heel veel toi’s voor Tommie. Je bent een geweldige Emilio! Veel plezier met jullie heerlijk swingende voorstelling! #datwordteenfeestje

DENTRO OP DE PLANKEN
in Theater COOL

ZONDAG 3 EN ZATERDAG 4 FEBRUARI, 2018

We mogen weer knallen op het grote toneel! Heerlijk! En dit keer is het theater een heel weekend van ons en hebben we voorstellingen op zaterdag én zondag. Alle leerlingen dansen mee! De voorbereidingen en repetities zijn al in volle gang om er een topvoorstelling van te maken.

Kaartjes zijn al te koop in de dansschool. Op zaterdag vangt de voorstelling aan om 20.00 uur. Op zondag is dat om 14.30 uur.

Why be moody when you can shake your booty

MERCHANDISE
Get the look!

Hoodies, sweatpants, shirt, shorts, sweater, bags & more! Er is altijd wel een reden om iemand óf jezelf te trakteren op toffe Dentro Wear! Kom voor de hele collectie een kijkje nemen in de dansschool, dan kun je meteen passen. #jointheclub

WIJ ZIJN AMBASSADEUR
van DANS Magazine

Dat betekent flinke korting voor onze leerlingen! Als ambassadeur van hét dansmagazine van Nederland mogen wij al onze leerlingen een kortingscode geven op een abonnement op DANS Magazine. Een jaarabonnement kost dan geen €34,95, maar slechts €15,-! #eenmustreadvoordansers

Neem contact met ons op voor meer info.

ANNIE M.G. SCHMIDT
De musical

Onze Lotta speelt de kleine Annie M.G. Schmidt in de vrolijke musical “Was getekend. Annie M.G. Schmidt” van Stage Entertainment. Ze is onder andere ook te zien in Haarlem, Zaandam, Amsterdam en Heerhugowaard! KOMT DAT ZIEN! #trots

Vraag ons naar haar speelschema.

OPEN DAG
dus kom langs!

Onze deuren worden weer wagenwijd geopend! Natuurlijk is iedereen het hele jaar door welkom om binnen te lopen, maar op deze dag kun je een extra uitgebreid kijkje komen nemen in de leukste dansschool van Alkmaar.

De hele dag door kun je lessen kijken en lessen volgen. Alle disciplines komen aan de beurt, dus blijf lekker hangen en probeer van alles uit!

Hapjes en drankjes staan klaar om de gasten te ontvangen en wij staan klaar om alle vragen te beantwoorden! Ook voor adviezen voor kinderen die van dansen hun beroep willen maken is er ruimte en gelegenheid deze dag!

Houdt de website in de gaten voor het rooster van deze dag. 

AGENDA

ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 FEBRUARI, 2018

Alle leerlingen van Dansstudio Dentro dansen en zingen mee tijdens ‘Dentro op de Planken’ in Theater COOL in Heerhugowaard. Een voorstelling waarin alle stijlen langskomen, van hiphop tot klassiek, en waar de jongste dansers de spotlights delen met de oudste dansers.

ZONDAG 18 FEBRUARI, 2018

De deuren worden weer wagenwijd geopend tijdens de jaarlijkse Open Dag. Je kunt deze dag gezellig langskomen om alle lessen te bekijken, het sfeertje te proeven, vragen te stellen en adviezen te krijgen.

MAANDAG 26 FEBRUARI T/M ZATERDAG 3 MAART, 2018

Voorjaarsvakantie. En dat betekent, zoals elk jaar, dat er deze week geen lessen zijn, maar dat het wel weer tijd is voor de Theaterweek “Hoe overleef ik”! Een waanzinnig leuke week vol acteren, zingen en dansen voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar. Met hilarische scènes en mooie liedjes.

ZATERDAG 17 EN ZONDAG 18 MAART, 2018

De spelklas (groep 1) van Dansstudio Dentro presenteert: MATILDA! Een magische voorstelling geïnspireerd op het gelijknamige magische verhaal van Roald Dahl. Het belooft een knallende voorstelling te worden met een geweldige cast!

VRIJDAG 30 MAART T/M MAANDAG 2 APRIL, 2018

Dit weekend is Dentro gesloten in verband met Goede Vrijdag en Pasen. #vrolijkpasen

(De tweede spelklasgroep repeteert wel gewoon op zaterdag.)

ZATERDAG 7 EN ZONDAG 8 APRIL, 2018

Ook de spelklas (groep 2) van Dansstudio Dentro presenteert: MATILDA! Een magische voorstelling geïnspireerd op het gelijknamige magische verhaal van Roald Dahl. Het belooft een knallende voorstelling te worden met wederom een geweldige cast!

ZATERDAG 21 APRIL T/M ZONDAG 6 MEI, 2018

Meivakantie. Dentro is deze twee weken gesloten. Dat wordt dansen in de huiskamer! #letitgo

VAKANTIES

Herfstvakantie, 23 t/m 29 oktober 2017
Kerstvakantie, 25 december 2017 t/m 7 januari 2018
Voorjaarsvakantie, 26 februari t/m 4 maart 2018
Goede Vrijdag en Pasen, 30 maart t/m 2 april 2018
Meivakantie, 23 april t/m 1 mei 2018
Hemelvaart, 10 mei 2018
Pinksteren, 20 en 21 mei 2018
Zomervakantie, 16 juli t/m 2 september 2018

We should consider every day lost on which we have not danced at least onceFriedrich Nietzsche

DO YOU LIKE US? SHARE IT!